ET HVERT MENNESKE ER EN HISTORIE

OG HISTORIEN FORTJENER Å BLI FORTALT.

SAGT PÅ EN ANNEN MÅTE; DET ER I FORTELLINGEN  AT LIVSLØPET FINNER SIN EPISKE FORM. 

VISJONEN BAK MY-STORY ER Å ÅPNE EN OVERKOMMELIG VEI FOR DENNE FORTELLINGEN. GJENNOM DEN GODE SAMTALENSKAL ANEKTODER OG DRØMMER, HENDELSER OG HANDLINGER SEIRE, OG NEDERLAG FINNE SIN FORM - TILGJENGELIG FOR ANDRE, SOM ET HISTORISK DOKUMENT. SLIK JEG HAR OPPLEVD DETTE, BYR MY-STORY PÅ EN HELT SPESIELL PLATFORM TIL Å FORMIDLE ENS LIV I NÅTID ....FOR FREMTIDEN.

CHRISTIAN BORCH

ChristianBorch-12.jpeg

Foto: Tore Skaar

EN BERIKENDE OG SPENNENDE REISE

Jeg har i mange år drømt om å skrive om det jeg har opplevd i mitt etterhvert lange og innholdsrike liv. Dette spesielt med tanke på barn og barnebarn, noe min egen far fikk gjort da han ble pensjonist. Det tok ham fire år å fullføre - på en gammel skrivemaskin. Dog til stor glede for ham selv, oss barn, og etterhvert barnebarn.

Tilfeldighetene førte til et møte med Kim i Stockholm. Da hun fortalte om sitt My-Story konsept, skjønte jeg umiddelbart at dette var veien å gå for å få gjennomført bok planene mine. Lydbok måtte være løsningen!

Før jeg visste ord av det, var vi i gang med flere vel-disponerte intervjuer/samtaler. Det ble en fin og klargjørende reise, det var spennende å oppleve hvordan minnene dukket tydeligere frem etterhvert. Det beriker min hverdag selv i dag, etter at lydboken ble ferdigstilt med selvvalgt musikk, og gamle fotografier. Vi brukte under et halvt år, til tross for Korona pandemien som inntraff midt i prosessen.

A. HaUGLI

A_edited.jpg
A_edited_edited.jpg